26 Ekim 2016 Çarşamba

Şeker Hastalığından Doğal Yollarla Kurtulun - Şifalı Bitkiler

   Şeker Hastasıysanız İlacınız Bu Yazıda

  
Şeker Hastasının İlacı
Şeker Hastalığından Kurtulmak
   Yıllar geçtikçe şeker hastalığı görülme sıklığı oldukça artmaktadır. Ama üzülmenize gerek yok. Doğal yollarla bu hastalıktan kurtulabilirsiniz.


Şeker Hastalarına Öneriler

  •   Obeziteye yakalanmamak çok önemli. Aşırı kilolu olmaktan mutlaka kaçınmalısınız. Kilo almanız demek reçeteye yeni ilaçların eklenmesi demektir.
  •   Hayatınızın içine muhakkak egzersiz ve sporu dahil etmelisiniz. Karbonhidratı az almak fayda sağlayabilir ama aldıklarınızı da yakıp yakmadığınızı muhakkak kontrol edin. Düzenli yürüyüşler, yüzme gibi sporlar ihmal edilmemeli.
  • Size güzel bir ipucu; günde 3 kez yarım tatlı kaşığı tarçın tüketmek kan şekerini düşürüyor. Tarçını çay olarak da tüketebilirsiniz. Ancak düşük kan şekeriyle sorunu olanlar Tarçın'dan uzak durmalı.
  • Mahlep' de kan şekerini düşürmektedir. Bu bitkiyi de deneyebilirsiniz.
  • Kuşburnunu her türlü tüketmeyi deneyiniz.
  • Su içmeyi asla ihmal edemeyecek insanlar arasındasınız. Bundan dolayı özellikle yaz aylarında günde en az 3-4 litre su içtiğinizden emin olun.
Alın size kan şekerini düşüren o muhteşem çay:

1 adet kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı kuşburnu
1 kocaman bardak su
2-3 çimdik kekik

Bu malzemeleri kekik hariç 3-4 dakika kaynatınız. Unutmayın bunları demlemeyeceğiz kaynatacağız. Ocağı söndürdükten sonra kekiğide ekleyiniz. Süzüp şekersiz günde en az 4 bardak için.

Acil Şifalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder